Kalendarz kulinarny "Hajnowskie Przysmaki" w sprzedaży

1

Od grudnia udostępniliśmy dla Państwa kalendarz na 2016 rok o tematyce kulinarnej.

 

W kalendarzu znajdziemy zdjęcia autorstwa Agnieszki Tichoniuk (okładka), Beaty Wieremczuk i Emilii Rynkowskiej. Na każdej karcie zamieszczony został przepis na regionalną potrawę. Z naszym kalendarzem można przygotować nie tylko proste potrawy, takie jak babka ziemniaczana, pierogi, czy smalczyk, ale również te wyszukane – kaszanka bez krwi, faszerowany szczupak, czy marcinek.

W kalendarium zostały zaznaczone imieniny oraz święta katolickie/państwowe i prawosławne.

Kalendarz "Hajnowskie Przysmaki” dostępny jest w kasie Parku Wodnego w Hajnówce. Format: A2 (40cmx60cm).

Zapraszamy do obejrzenia i zakupu.

Emilia Rynkowska


Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.